Recensies van oud collega’s bij PGB Bureau

By | 25 januari 2016

Door een oud collega benoemde eigenschappen van Sandy:

“ Harde werker, zorgzaam, zorgvuldig, komt afspraken na, empathische houding en daardoor goed benaderbaar, inhoudelijk goed onderlegd.”

 

Woorden van een oud collega waarvan Sandy de werkbegeleider was:

“Sandy ken ik als orthopedagoge via mijn werk. Destijds was ik werkzaam als ambulant begeleidster en ging ik graag voor advies naar Sandy. Mijn ervaring is dat Sandy erg kundig is in haar vak. Ze hielp me vaak met situaties waar ik tegenaanliep. Ze gaf me bruikbare goede tips en handvatten waar ik in een gezin of met een cliënt mee verder kon in de praktijk. Sandy is iemand die goed kan luisteren en erg betrokken is bij de situatie. Sandy gaat heel professioneel te werk.”