Nieuwe ronde Cursus Opvoedondersteuning Vereniging Vrouwen Voor Elkaar Oosterhout

By | 28 april 2016

flyer opvoeden doe je zo zonder taalstimulering klein

Opvoedondersteuning

Moeders worden uitgedaagd om na te denken over de opvoeding van hun kinderen, krijgen tips en kunnen daar met andere moeders over van gedachten wisselen.  Dit is voor moeders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten en zal worden gegeven op donderdagmiddag van 13.30-15.30 uur in Wijkcentrum de Slotjes, Slotjesveld 15, 4902 ZP Oosterhout. Of u kunt 5 bijeenkomsten bijwonen op de woensdagavond van 19.30-21.30 uur in het kantoor van de Vereniging Vrouwen voor Elkaar, Abdis van Thornstraat 76, 4901 ZB Oosterhout.

Kiest u voor deelname, dan zijn de kosten €12,00. Dit bedrag dient bij inschrijving contant betaald te worden. U krijgt na afloop van de cursus een certificaat van deelname. Indien u lid bent van de Vereniging Vrouwen voor Elkaar dan is deze cursus (opvoedondersteuning) gratis en krijgt u korting bij deelname aan een volgende cursus. Lidmaatschap van de Vereniging Vrouwen voor Elkaar kost slechts €12,00 per jaar.

 

U kunt zich aanmelden door een bericht te sturen via de website van de Vereniging Vrouwen voor Elkaar www.vrouwenvoorelkaar.nl of via het contactformulier op deze site van Oog voor Opvoeden.