Boekentips: de dyslexie survivalgids en de survivalKID echtscheiding

By | 12 september 2016

dyslexie-survivalgidsDe Dyslexie Survivalgids legt aan kinderen uit wat dyslexie is en hoe je ermee kunt omgaan. In het boekje vind je wat dyslexie betekent, welke gevoelens je hierbij kunt hebben, hoe je hulp kunt zoeken, hoe je ook op school het best geholpen kunt worden, welke bekende mensen ook dyslexie hebben. Maar ook het verhaal van een lotgenootje en een mama, websites waar je informatie kunt vinden en leuke oefeningen kunt doen … en nog veel meer.

De Dyslexie Survivalgids is o.a. te vinden via google, als ook nog een aantal andere leuke, bruikbare survivalgidsen.

 

Zijn je ouders gescheiden? Heb je het daar wel eens moeilijk mee? Gaat je leven nu helemaal veranderen? Is dit het begin van een vreselijke periode of valt het allemaal wel mee? Waar moet je nu gaan wonen? Wat zullen je vrienden zeggen?  Zul je ooit nog gelukkig zijn?
Er zijn een heleboel vragen die bij je opkomen als je ouders gaan scheiden. In dit boek kun je lezen over wat je overkomt en wat er nu gaat gebeuren.

De survivalKID echtscheiding (als ook de survivalKID Pesten) is onder andere te vinden via bibliotheek Heusden:

https://wise.webopac.nl/cgi-bin/bx.pl?event=osearch&format=xml&vestnr=9906&var=wsportal&zoek_knop=Zoek…#/search?qs=survivalkid%20echtscheiding

survivalkid-echtscheiding