Workshop Mamacafé Oosterhout

By | 20 oktober 2016

Bij deze een gedeelte uit het bericht op FB van het Mamacafé Oosterhout:

Afgelopen vrijdag was het weer reuze gezellig in het Mamacafé Oosterhout. Het was een extra feestelijke bijeenkomst, omdat het Mamacafé 1 jaar bestaat. Sandy Winde, orthopedagoog van Oog voor Opvoeden verzorgde een workshop over de Opvoeding van kinderen. Zij vertelde hoe belangrijk het is om te luisteren naar je kindje, ook te luisteren naar wat jezelf nodig hebt, maar ook naar je partner. Daarna kregen we tips van Leentje Henraat van Beauty & Me over hoe je het beste je huid kunt verzorgen. We mochten zelf aan de slag met reinigingsmelk, lotion en gezichtscrème. Tot slot was er ook nog een leuke verassing en kregen we een gratis gezichtsbehandeling in de Beautysalon van Leentje aangeboden. Heel veel dank Sandy en Leentje voor jullie bijdrage aan deze gezellige en leerzame ochtend!

foto van Mamacafeoost Erhout.
foto van Mamacafeoost Erhout.

 

 

 

foto van Mamacafeoost Erhout.