Start: Tackle je faalangst!

By | 5 oktober 2017

Training door  ‘Oog voor Opvoeden’ en Buro REISWIJS

Gunt u uw kind ook dat hij/zij met een trots gevoel naar zichzelf en zijn talenten leert kijken? Wilt u hem/haar ook weer zien genieten van de dagelijkse dingen? Helpt u dan uw kind mee ontdekken dat hij/zij meer is dan alleen zijn prestaties?

In deze faalangstreductietraining gaan wij samen met uw kind op zoek naar gedachten, die hem/haar mogelijk belemmeren. Hij/zij leert deze te herkennen en om te buigen naar zogenaamde groene (‘helpende’) gedachten. Tijdens de bijeenkomsten krijgt uw kind handvatten, die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Start op donderdag 9 november 15.30-16.30 (6x)

Wilt u meer informatie over de training of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met:

Sandy Winde: info@oogvooropvoeden.nl

Brechtje van Goor: info@buroreiswijs.nu